Empresa

Empresa

Experts en solucions en metall i vidre

 

Perfil de l’empresa

Som una empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de tancaments metàl·lics i serralleria. Tenim més de 60 anys d’experiència en el sector i un equip tècnic d’una reconeguda professionalitat.

Missió

Oferim la nostra estima al disseny i la nostra experiència en solucions de metall i vidre d’una manera eficient i amb solucions de qualitat.

Projectes
Projectes
Empresa
Empresa
Projectes
Projectes

Raons per treballar i confiar en nosaltres

Experiència

Som un equip professional amb una experiència combinada de més de 60 anys.

Versatilitat

Especialitzats en el desenvolupament i producció de tancaments metàl·lics i serralleria.

Capacitat

La nostra plantilla amb més de 20 tècnics i professionals al servei dels nostres clients.

Qualitat

CABRATOSA està acreditada amb la certificació ISO9001 atorgada per Applus. La fusteria metàl·lica està garantida amb el marcatge CE.

Eficiència

Garantim la traçabilitat dels nostres productes amb una atenció personalitzada per a cada client.

Servei integral

A Cabratosa assessorem, dissenyem i oferim nous productes per augmentar les possibilitats creatives de l’arquitecte, la productivitat del promotor i la satisfacció de l’usuari final.

Empresa
Empresa
Empresa
Empresa

Una manera de fer Europa

 

Programa Indústria 4.0

Metàl·lics Cabratosa ha estat beneficiària de Fons Europeu de Desenvolupament Regional que té per objectiu millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes i gracies al qual ha dut a terme la incorporació d’un sistema ERP de gestió, clau en la seva estratègia, amb l’objectiu de millorar la competitivitat i productivitat de l’empresa, durant el primer trimestre de 2021. Per a això ha comptat amb el suport del Programa INDUSTRIA 4.0 de la Cambra de Comerç de Girona.